Etusivu / Ajankohtaista

Robert Rakennus Rakenna & Remontoi 2016 -messuilla

Robert Rakennus esittelee Tiileri Tiilitalot -mallit Rakenna ja Remontoi -messuilla Vantaa Myyrmäkihallissa 29.-31.1.2016. Messut ovat avoinna perjantaina klo 11-17, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17.

Tervetuloa tutustumaan kestävään, turvalliseen ja tyylikkääseen mallistoomme.

Tiilerin Blok-It konseptin avulla voit koota mieleisesi huone- ja tilaratkaisut valitsemaasi pohjaratkaisuun - suunnittelet ja toteutat yksilöllisen kotisi helposti ja nerokkaasti!

Suunnittelemiamme valmiita erilaisia tilankäyttö- ja kerrosratkaisuja on kolme ja talosi koon määrittelet itse valmiiden Blokit-moduulien avulla. Huone- ja tilaratkaisut ovat myöskin päätettävissäsi mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Tiilerin Plan-It konsepti mahdollistaa yksilöllisen toteutuksen juuri toiveidenne mukaan. Toteutamme valmiit arkkitehtisuunnitelmanne, tai yhteistyö-arkkitehtiemme kanssa laaditut suunnitelmat, yksilöllisenä täystiilitalona. Valmiit suunnitelmat voimme soveltaa hyviksi todettujen rakenneratkaisujemme mukaisiksi.

Toimitussisältömme mukaisesti Tiileritalo toimitetaan Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella aina vähintään julkisivuvalmiiksi muurattuna. Tarpeenne mukaan toteutamme rakentamisen haluamaanne valmiusasteeseen, aina muuttovalmiiksi asti. Ja kaikki tämä samalta myyjältä ja samalla sopimuksella!

Tervetuloa Tiilerin osastolle 16B!

tutustu lisää:

www.tiileri.fi > tiilitalot

www.robertrakennus.fi

Palaa

http://www.robertrakennus.fi/uploads/images/kuvanostot/ACCamera_1_1_1_1_1.jpg