Etusivu / Ajankohtaista

Robert Rakennus Oy osaksi ESLK -konsernia

 

Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy ovat tänään solmineet merkittävän yrityskaupan vahvistaakseen osaamistaan ja kasvattaakseen liiketoimintaansa korjaus- ja uudisrakentamisessa. Robert Rakennus Oy:n omistajat jatkavat ESLK-konsernin merkittävinä omistajina yrityskaupan jälkeen. 

Yhtiöillä on toisiaan täydentävät liiketoiminta- ja osaamisalueet. Lähiökunnostajat on erikoistunut vaativiin julkisivujen perusparannuksiin ja Robert Rakennuksella on erinomainen osaaminen vaativien muuraus- ja rappaustöiden sekä erilaisten julkisivurakenteiden toteuttamisesta.

”Yritysjärjestelyn jälkeen pystymme tarjoamaan ketterästi kustannustehokkaita vaihtoehtoja myös suurim-mille kiinteistönomistajille. Yritysjärjestely luo hyvät edellytykset kasvulle kumppaneidemme osaamisen ja verkostojen avulla”, sanoo Robert Rakennuksen toimitusjohtaja Matti Kuokkanen.

”Olemme onnistuneet löytämään osaavat yrittäjät, joiden kanssa on ilo kehittää uusia toimintamalleja kiinteistönomistajien kunnossapitohaasteiden ratkaisemiseksi,” kertoo Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

Suomen Lähiökunnostajat Oy on yksi merkittävimmistä julkisivujen perusparannusten palveluntarjoajista Etelä-Suomessa. Yhtiön tärkeimmät asiakkaat ovat kasvukeskuksissa sijaitsevat vuokratalo-, asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt sekä isännöitsijätoimistot. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on n. 12 milj. euroa.

Robert Rakennus Oy on vuonna 2011 perustettu vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerausten ja pellitystöiden asiantuntija. Yhtiön muurausperinteet juontavat juurensa 1800-luvulle. Yhtiön liikevaihto kuluvalla tilikaudella on n. 14 milj. euroa.

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.

Lisätietoja:

Robert Rakennus Oy

Toimitusjohtaja Matti Kuokkanen puh. 050 378 2055, etunimi.sukunimi(a)robertrakennus.fi

 

Suomen Lähiökunnostajat Oy

Toimitusjohtaja Janne Sievänen puh. 050 591 2340, etunimi.sukunimi(a)lahiokunnostajat.fi

 

Korona Invest Oy

Toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki puh. 050 337 6969, etunimi.sukunimi(a)koronainvest.fi

Palaa

http://www.robertrakennus.fi/uploads/images/kuvanostot/ACCamera_1_1_1_1_1.jpg