Etusivu / Palvelut / Kivitalot

Robert rakentaa kotisi!

Ideoidaan yhdessä! Kerro talotoiveesi, -tarpeesi ja –budjetti sekä muita talounelmaasi liittyviä seikkoja. Ota yhteyttä, soita tai lähetä yhteydenotto kotisivujen kautta. Teemme ehdotuksen unelmatalosi toteutuksesta ja tarjouksen toteutusmallista. Suunnittelemme aikataulun urakan etenemisestä vaiheittain. Saat talon haluamaasi valmiusasteeseen tehtynä.

  • Runko- ja vesikattovalmis
  • Julkisivuvalmis
  • Muuttovalmis

Vastaamme tarvittaessa koko rakennusprojektista tai  sopimuksen mukaisesta osaurakasta.

Olemme erikoistuneet kivirakenteisten talojen rakentamiseen. Robertilta saat tiilitalon tai kivirakenteisen harkkotalon - molemmat varmoja ja arvonsa säilyttäviä ratkaisuja.

  • Turvallisia valintoja
  • Kestäviä ja huolettomia, siksi taloudellisia
  • Terveellisiä vaihtoehtoja myös allergisille
  • Ekologisia, valmistettu luonnon raaka-aineista

Myymme ja urakoimme:


Tiileri tiilitalo - Yhtä nerokas kuin sinä itse

Kokoamalla mieleisenne huone- ja tilaratkaisut valitsemaanne pohjaratkaisuun - suunnittelette ja toteutatte yksilöllisen kotinne helposti ja nerokkaasti!

Olemme suunnitelleet jo valmiiksi kolme erilaista tilankäyttö- ja kerrosratkaisua. Talon koon voitte määritellä itse valmiiden Blokit-moduulien avulla. Huone- ja tilaratkaisut ovat myös päätettävissänne mieltymystenne ja tarpeidenne mukaan.

Premium-talopaketti

Toteutamme yksilölliset ratkaisut toiveenne mukaisena. Tiilerin premium mallistolla voimme toteuttaa valmiit arkkitehtisuunnitelmanne, tai yhteistyö-arkkitehtiemme kanssa laaditut suunnitelmat, yksilöllisenä täystiilitalona. Valmiit suunnitelmat voimme soveltaa hyviksi todettujen rakenneratkaisujemme mukaisiksi.

Toimitussisältömme mukaisesti Tiileritalo toimitetaan aina vähintään julkisivuvalmiiksi muurattuna, tarpeidenne mukaan toteutamme rakentamisen haluamaanne valmiusasteeseen, aina muuttovalmiiksi asti. Ja kaikki tämä samalta myyjältä ja samalla sopimuksella! Tutustu tarkemmin www.tiilitalot.fi


Leca harkkorakenteiset kivitalot

Weberin tuotteisiin ja rakennejärjestelmiin perustuva kivitalo rakentuu tarpeittenne pohjalta. Laaja tuotevalikoima, varmasti tutkitut rakenteet ja suuren yrityksen tuki takaavat toimivat rakenteet kivitaloonne. Leca ja Kahi rakenteet yhdessä Vetonit tuotteista tehtyjen rappausten, sisäpintojen, lattioiden ja märkätilojen kanssa muodostavat laajan kokonaisuuden. Tämä kokonaisuus täydennettynä osaavilla tekijöillä tarjoaa Teille mahdollisuuden saada unelmienne koti haluamaanne valmiusasteeseen.

Ideoita omasta kodista kannattaa hakea www.wepro.fi -sivustolta. WePro verkostoon kuuluvan suunnittelijan kanssa ajatukset jalostuvat arkkitehti-, rakenne- jne. kuviksi. Hyvien suunnitelmien pohjalta projektia on helppo lähteä viemään eteenpäin Robert Rakennuksen kanssa.

Robert tuo palvelun rakentamiseen. Rakennamme kodin, jossa varmasti viihdytte! Toiminnassamme yhdistyy sukupolvien kokemus hyvästä rakentamisesta ja ammattitaitoisesta palvelusta.


Lisätietoja saat oheisten linkkien kautta sekä talomyynnistämme:

Talomyynti
puh. 010 231 2161
Päivi Kuokkanen
paivi.kuokkanen@robertrakennus.fi

Lisätietoa
www.tiilitalot.fi
www.wepro.fi

http://www.robertrakennus.fi/uploads/images/kuvanostot/robert-kivitalot.jpg